Grachtenpand Leiden


Een eeuwenoud pand aan een Leidsche gracht wordt momenteel compleet gerestaureerd en verdeeld in luxueuze appartementen. Van Ingen Vloeren heeft voor dit project op 2 woonlagen het parket gelegd en de oude trap gerestaureerd. De opdrachtgever heeft voor een visgraat tapis parketvloer gekozen. 
Bekijk details

Landhuis Wassenaar


In een prachtig oud landhuis in Wassenaar heeft van Ingen Vloeren door het gehele huis een rustieke eikenhoutenvloer gelegd. Het is een eigen ontwerp van van Ingen Vloeren waarbij verschillende dikten planken zijn gebruikt waardoor er een zekere speelsheid ontstaat.
Bekijk details

Nieuwbouw Wassenaar


Van Ingen Vloeren heeft in een nieuwbouw woning een zeer mooie eiken visgraat parketvloer gelegd. De eikenhouten vloer met een naturel hardwax afwerking is op meerdere woonlagen gelegd. Naast de vloer heeft van Ingen Vloeren in deze woning ook een uitbouw gerealiseerd, een inbouwkast en een inloopkast gemaakt.
Bekijk details

Woonhuis Wassenaar


Complete verbouwing van een eensgezinswoning in Wassenaar. Op de diverse woonlagen zijn verschillende eikenhouten vloeren gelegd. Daarnaast zijn o.a. inbouwkasten en trapbekleding verzorgd. In dit huis kunt u duidelijk zien dat het bij van Ingen Vloeren om vakmanschap gaat waarbij op de kleinste details wordt gelet.
Bekijk details