Houten vloeren & parket

Visgraat parket (eikenhout)

Visgraat parket wordt vaak gezien als de typische parketvloer. Van Ingen Vloeren is specialist in het leggen van eikenhouten visgraat parket. Ons visgraat leggen we met planken/stroken van 12cm x 60cm onbewerkt eiken. Doordat we onbehandeld hout gebruiken voor het parket kunnen we deze vervolgens in een grote diversiteit afwerken en exact naar uw wens maken. 

Hongaarse punt parket (eikenhout)

Net even anders dan de visgraat parketvloer is het motief wat we de Hongaarse punt noemen. In Hongaarse punt parketvloeren liggen de planken in een net ander motief dan bij visgraat parket. De Hongaarse punt planken die wij gebruiken zijn 12cm x 64cm en van onbehandeld eiken. Als de vloer eenmaal gelegd is kunnen wij deze volledig naar uw wens afwerken in een grote variatie aan kleuren. 

Eikenhouten planken vloer

Een andere optie is parket in planken of stroken motief. Hierbij worden de planken direct naast elkaar gelegd in plaats van in een hoek (zoals visgraat of Hongaarse punt). De eikenhouten stroken die we gebruiken zijn planken van 18cm x 90cm van naturel en onbehandeld eiken. Daardoor kan er in de afwerking gekozen worden voor verschillende kleuren en glans. 

Vraag nu een offerte aan!

Hoe wilt u dat wij contact opnemen?