Een nieuwe vloer in huis!  Het begint met de materiaalkeuze. Voor een houten vloer bent u bij ons aan het goede adres. Houten vloeren kunnen in verschillende patronen en kleuren worden gelegd. Neem bijvoorbeeld de klassieke visgraat parketvloeren. Van Ingen legt eikenhouten parketvloeren in verschillende motieven en afwerkingen naar uw wens. Denkt u na over een vloer van massieve planken? Ook daarin zijn diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan de breedte van de planken en de kleur. Er zijn legio mogelijkheden. Voor een duidelijk overzicht van de mogelijkheden kunt u kijken op de vloeren productpagina

Van advies tot het leggen van uw nieuwe vloer

Het leggen van ambachtelijke houten vloeren is vakwerk. Juist in deze ambachtelijke vloeren hebben wij ons gespecialiseerd. De hoogste kwaliteit parket tegen de beste prijs. Daar staan wij voor!  Weet u welke kant u op wilt met uw nieuwe vloer? Of heeft u nog totaal geen idee. Wij kunnen u helpen in elke fase van het traject. Advies over de mogelijkheden met houten vloeren geven we graag. En is de beslissing genomen, dan verzorgen we het hele traject voor u.

Zelf parket leggen? Bestel uw materialen bij Van Ingen Vloeren

Voor de handige doe-het-zelver is het mogelijk om een complete vloer (inclusief ondervloer en alle benodigde materialen) bij Van Ingen Vloeren te bestellen. Met reguliere houten vloeren zijn de onderdelen vaak direct uit voorraad leverbaar. Voor maatwerk vloeren of voorbewerkt hout gelden korte levertijden. Voor onderhoud van uw houten vloer zijn alle producten zijn in onze werkplaats verkrijgbaar. Was, olie of vloerenreiniger . Ook voor het onderhoud van laminaat en gelakte parketvloeren.

Diverse parketvloeren