U zoekt al tijden naar een geschikte houten tafel die precies op die éne plek in uw kamer past, maar u kunt deze maar niet vinden? Geen zorgen, van Ingen maakt tafels van eikenhout op maat. Zo weet u zeker dat de tafel voldoet aan uw wensen en eisen. Of het nu een ruime eettafel is of een klein bijzettafeltje. 

Eikenhouten tafel eigen ontwerp

U weet precies wat u hebben wilt, maar kunt juist die ene tafel nergens vinden? Dan biedt Van Ingen Vloeren de uitkomst. Aan de hand van uw ontwerp of wensen kunnen wij de perfecte tafel voor u maken. Alle tafels worden door Van Ingen van onbewerkt eikenhout gemaakt. Dit geeft u ook nog de keus om uw tafel in elke kleur of afwerking af te maken. Zo past de nieuwe tafel zeker in het bestaande interieur. In overleg is (bijna) alles mogelijk!

Ander meubilair wensen?

Geen eigen ontwerp voor een tafel, maar weet u wel ongeveer wat u wilt. Of heeft u andere specifieke wensen wat betreft eikenhouten meubilair? Laat het ons weten! Wij maken het voor u op maat! Ook onderhoud aan bestaande houten meubels kunt u aan ons overlaten. Belt u gerust eens om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact op