van Ingen is veel meer dan vloeren alleen.

U kunt bij ons terecht voor een totaal pakket aan diensten waarbij kwaliteit voorop staat. Van Ingen Vloeren staat voor ambachtelijk vakmanschap en dat ziet u terug in al onze producten en diensten. 

Zoals de naam al doet vermoeden ligt de nadruk bij Van Ingen op het leggen van vloeren. Houten plankenvloeren, klassieke (visgraat) parketvloeren en moderne Atelier vloeren. Elke vloer wordt geheel naar wens gelegd, eventueel naar eigen ontwerp. Van Ingen Vloeren levert maatwerk voor elke opdracht. 

Binnen ons maatwerk traject zijn diverse mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld een precies op maat gemaakte (inbouw)kast nodig? Wij maken in die onbenutte ruimte een kast precies op maat! Daarnaast nemen wij ook graag uw eventuele bouwactiviteiten aan, coördineren deze en zorgen voor een perfecte uitvoering. Zo heeft u voor diverse werkzaamheden maar één aanspreekpunt, wel zo gemakkelijk!

Bent u al tijden op zoek naar juist die ene tafel en kunt u de juist tafel nergens vinden. Van Ingen maakt eikenhouten tafels geheel op maat. Of het nu gaat om een eettafel voor 12 personen of een bijzettafeltje voor naast de bank, Van Ingen maakt de tafel op maat voor u.

Service van A tot Z


Parketvloeren


Van Ingen Vloeren legt ambachtelijke parketvloeren van de hoogste kwaliteit. Dat ziet u terug in onze eikenhouten vloeren. U kunt bij ons terecht voor de oorspronkelijke tapis vloeren met visgraat- of blokpatroon. Of een parketvloer van duoplanken met een afwerking en kleur naar keuze.
Lees meer over vloeren

Maatwerk


U heeft maatwerk nodig? Van Ingen Vloeren doet graag net dat extra beetje meer! Wij spreken met u uw wensen door en zorgen voor de realisatie van het gewenste stukje maatwerk. Denk bijvoobeeld aan trappenhuizen, inbouw- of inloopkasten.
Lees meer over maatwerk

Aannemerij


Naast het leggen van parketvloeren en ons maatwerk kunt bij ons ook terecht voor projecten waarbij een aannemer nodig is. Van Ingen Vloeren neemt zo'n project graag voor u aan en zorgt dat de bouwactiviteiten goed worden gecoördineerd en perfect worden uitgevoerd.
Lees meer over aannemerij

Tafels


Voor handgemaakte eikenhouten tafels bent u bij ons ook aan het goede adres. U kunt met een eigen ontwerp komen of wij ontwerpen voor u een (eet-)tafel. Unieke eikenhouten tafels met een massief blad of uit meerdere delen. Ook uw oude houten tafel kunnen wij nieuw leven in blazen.
Lees meer over tafels